Logo

HR medewerker

 • Nederland, Vleuten
 • Werkervaring (junior niveau)
 • Beroepservaring
 • Personeelszaken, HR
 • Voltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Zoek jij een baan waar je te maken krijgt met alle aspecten van het HR-vakgebied? Als HR medewerker ben je samen met je 2 collega's in Nederland verantwoordelijk voor het ondersteunen van de HR-processen en werving, maar je beantwoordt ook de vragen van onze collega's en managers. Je hebt invloed op de employee experience, omdat je de Verder loopbaan van werknemers ondersteunt vanaf het eerste contact als kandidaat tot en met de off-boarding. Je krijgt energie van het werken binnen een klein allround team, dat nog volop aan het ontwikkelen is en waar je mee kunt groeien. Zo zijn we bijvoorbeeld druk bezig met het uitrollen van een globaal HR-systeem en kun je de PDL opleiding volgen als onderdeel van je eigen ontwikkeling.
 
Jouw verantwoordelijkheden zijn:
 • De maandelijkse salarisadministratie verwerken, inclusief het invoeren van mutaties, het maken van maandelijkse rapporten en het invullen van de aangiften.
 • Zorgen voor een nauwkeurige administratie van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, vakantiedagen en ouderschapsverlof.
 • Dienen als aanspreekpunt voor medewerkers over People & culture gerelateerde zaken, zoals arbeidsvoorwaarden, ziekmeldingen.
 • Zorgdragen voor communicatie over People & culture zaken, zoals intranet en nieuwsupdates.
 • Monitoren van openstaande acties en documenten voor ondertekening.
 • Nauwkeurige personeelsdossiers bijhouden in overeenstemming met de geldende wettelijke vereisten. Veel gebeurd al elektronisch.
 • Ondersteunen bij activiteiten die verband houden met de levenscyclus van werknemers, zoals in- en uitdiensttredingen en functiewijzigingen.
 • Assisteren bij de ontwikkeling en implementatie van HR-initiatieven, nalevingsprojecten en wijzigingen in het HR-beleid.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM met 1 jaar werkervaring of je hebt een mbo-opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Je bezit het Praktijk Diploma Loonadministratie of bent bereid dit te gaan halen.  
 • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om te communiceren op verschillende niveaus en belanghebbenden.
 • Je hebt interesse om bij te blijven met wet- en regelgeving en hebt affiniteit met data en HR-systemen.
 • Je hebt passie voor het vakgebied en een uitstekend leervermogen.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team, waar we met 6 collega's alle People & culture zaken regelen voor de Verder Liquids divisie en Nederland. We bieden je een PDL-opleiding aan op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht, sociale zekerheid en personeel, organisatie en communicatie, die je direct in de praktijk kunt brengen. Natuurlijk ontvang je ook een salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team. Na een inwerkperiode hebben we de mogelijkheid tot flexibel werken, zoals hybride werken.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.verderliquids.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.