Logo

Internationale sales manager

 • Nederland, Vleuten
 • Beroepservaring
 • Verkoop, Key Accounting
 • Voltijds
scheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een grensoverschrijdende baan en sta jij graag met je voeten in de klei? Deze functie biedt jou de ideale combinatie van commercie, techniek, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Aerox@- injector is een uniek product, de combinatie van jou kennis en enthousiasme maken het tot een succes. Jij hebt het talent en de drive om wereldwijd onze potentiële klanten te vinden, de eerste contacten te leggen, aan je te binden en de verkooptrajecten succesvol af te sluiten.

In jouw rol als Sales manager zijn je belangrijkste werkzaamheden:
 • Je stelt een markt- en verkoopplan op en realiseert de doelstellingen.
 • Je bent creatief en actief in het vinden en benaderen van potentiële markten en klanten en weet hen met jouw commerciële argumenten, vaardigheden en technisch inzicht voor ons te winnen. Je weet ook als geen ander wat er speelt in de markten.
 • Je verdiept je in de materie van onze producten en de onderliggende technieken en volgt ontwikkelingen actief; Hetzelfde doe je bij onze klanten en hun processen.
 • Je hebt regelmatig contact met onze bestaande klanten en onderhoudt een netwerk met relaties. Customer intimacy en customer lifetime value zijn voor jou vanzelfsprekende zaken.
 • Je werkt samen met bestaande agentschappen en distributeurs en stuurt deze op afstand aan.
 • Je werkt offertes uit, volgt deze op en zet een zo groot mogelijk percentage om in concrete opdrachten.
 • Je administreert, deelt en rapporteert je activiteiten met betrekking tot de verkoop en acquisitie.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige (internationale) salesfunctie binnen een technische werkomgeving.
 • Je vindt het leuk om de theorie met de praktijk te verbinden waarbij je het geen enkel probleem vindt om vieze handen te krijgen.
 • Je bent internationaal inzetbaar, communiceert op alle niveaus, met alle facetten die daarbij meespelen.
 • Je bent gedreven, een volhouder en vindt het prettig om zelfstandig te werken;
 • Je hebt een sterke commerciële focus en bent klantgericht.
 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je werkgebied beslaat in de eerste instantie Europa met focus op de veelbelovende Feed en Food markten. Regelmatig reizen, die je voornamelijk zelf plant, zijn voor jou geen enkel probleem.

Wie zijn wij?

Aerox is een toonaangevende wereldwijde leverancier, gespecialiseerd in oplossingen voor industriële geurbestrijding. Ons product, de Aerox®-Injector, stelt klanten wereldwijd in staat om geuremissies te minimaliseren, zodat zij aan de regelgeving voldoen en tegelijkertijd een betere leefomgeving bevorderen. Als betrouwbare partner van marktleiders in diverse industrieën zoals voeding, diervoeding, visvoer, rubber en tabak, biedt Aerox een dynamische en lonende omgeving. Maak deel uit van onze missie om een positieve impact te hebben, bij te dragen aan duurzaamheid en de toekomst van geurreductie vorm te geven. Kom vandaag nog bij ons werken en speel een essentiële rol in het creëren van een schonere en meer verantwoordelijke wereld.

Wat bieden wij?

Samen met een professioneel en hecht team werk jij aan het succes van een wereldmerk. Jij speelt een cruciale rol in de verdere groei en ontwikkeling van Aerox. Wij bieden jou een zelfstandige, internationale functie. Al je commerciële kennis en ervaring kun je inzetten en je krijgt de ruimte om creatief mee te denken. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een auto van de zaak, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.aeroxinjector.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Editorially recommended external content

I agree that external content is displayed to me. This means that personal data is transmitted to third-party platforms. Verder Liquids has no influence on this. You can read more about this in our privacy policy. You can deactivate the display at any time.