Logo

Marketeer content & online

 • Nederland, Vleuten
 • Beroepservaring
 • Marketing, communicatie, PR
 • Deeltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Als marktleider in doseersystemen en waterbehandeling zijn wij op zoek naar een nieuwe Marketing collega ter uitbreiding van ons team voor 24-32 uur per week. Bij ProMinent Verder werk je in een klein hecht team, waarbij je geheel zelfstandig je werk kan inrichten in deze nieuw vorm te geven rol. Daarbij gebruik je jouw marketingkennis om leads te genereren en mooie campagnes op te zetten. Hiervoor werk je samen met alle teams binnen ProMinent Verder. Een veelzijdige en uitdagende functie. Is dat wat je zoekt? Lees dan snel waar je in de rol verantwoordelijk voor bent:
 • Je creëert marketingtools voor het Sales team, denk aan presentaties, flyers, etc.
 • Je werkt actief mee aan de korte en lange termijnplannen voor Sales en Marketing.
 • Je adviseert en coördineert in nieuwe leads aan het Sales team.
 • Je creëert content voor advertenties, websites, marketingcampagnes, casestudies en applicatie story’s en daar een pakkende Visual bij kunnen plaatsen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal hbo-diploma Marketing, Business administratie of een vergelijkbare achtergrond
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in online en offline marketing.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je bezit een creatieve denkwijze en de vaardigheden om innovatieve markt ideeën te genereren.
 • Je hebt kennis over marketingtools en platforums

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebeid van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie,-drinkwaterproductie,-apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie waarbij je de kans krijgt deze zelf vorm te geven. Uiteraard bieden we een salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.prominent.nl

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Editorially recommended external content

I agree that external content is displayed to me. This means that personal data is transmitted to third-party platforms. Verder Liquids has no influence on this. You can read more about this in our privacy policy. You can deactivate the display at any time.