Logo

People & culture medewerker

 • Nederland, Vleuten
 • Werkervaring (junior niveau)
 • Beroepservaring
 • Personeelszaken, HR
 • Voltijds/deeltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Sluit je aan bij ons team om de uitrol van People & culture voor de internationale divisie Verder Liquids te ondersteunen! Heb jij een passie voor human resources en ben je enthousiast om aan een grensoverschrijdende reis te beginnen? We zoeken een leergierig persoon om samen te werken met de People & culture manager voor de divisie om de uitrol van HR tools te ondersteunen, zoals engagement survey, HR en Recruitment systeem, ambassadeursprogramma, en de People & culture manager te ondersteunen met een breed scala aan activiteiten, zoals rapportage en data-analyse. Je maakt deel uit van een allround People & culture team van 6 mensen, die nauw met elkaar samenwerken.  

Je verantwoordelijkheden zijn onder andere:
 • Ondersteunen van de uitrol van HR tools voor de wereldwijde divisie, zoals engagement survey en ambassadeursprogramma.
 • Uitrollen, samen met Business process analist People & Culture, van ons wereldwijde HR & recruitment systeem (rexx).
 • Coördineren of opvolgen van een breed scala aan HR-activiteiten voor de divisie, zoals beleidsupdates voor de groep.
 • Voltooien van vereiste rapportages en uitvoeren van gerelateerde gegevensanalyses.

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo-diploma in bij voorkeur HRM, en enige werkervaring in een HR-gerelateerd vakgebied is ideaal maar niet vereist.
 • Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van HR en hebt enige internationale ervaring opgedaan tijdens je studie en/of reizen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, zodat je effectief kunt communiceren op verschillende niveaus en/of culturen.
 • Je leert snel, werkt nauwkeurig en hebt goede analytische vaardigheden.
 • Je hebt het vermogen om verschillende prioriteiten te beheren.
 • Je beheerst de Engelse taal en bij voorkeur de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een rol waarin je je HR-carrière kunt starten of verder kunt uitbouwen, omdat je de kans krijgt om deel uit te maken van meerdere projectteams en samen te werken met onze stakeholders over de hele wereld. Natuurlijk, bieden we bieden een salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.verderliquids.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.