Logo

Verkoper binnendienst

 • Nederland, Vleuten
 • Werkervaring (junior niveau)
 • Verkoop, Key Accounting
 • Voltijds/deeltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de verkoop binnendienst. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het accountmanagement en je vormt een team met je buitendienst collega die zich focust op de acquisitie. Samen werk je een verkoopplan uit voor je marksegment en kun je na overleg met je manager dit zelf uitvoeren. Kortom een brede rol waarin volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling en input op het gebied van marketing, productontwikkeling en applicatietechniek. Je bent actief in food en farmaceutische industrie, watertechnology of de chemische industrie.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
 • Verkopen van doseerapparatuur en toebehoren, doseersystemen, desinfectiesystemen en meet- en regeltechniek. Dit varieert van samengestelde standaardproducten, onderhoudscontracten tot projecten uitgevoerd met een projectteam.
 • Opstellen van je eigen verkoopplan met de buitendienst, waarbij je alle vrijheid krijgt de richting te bepalen.
 • Behouden een goede relatie met de klant en signaleert vroegtijdig problemen en/of klachten.
 • Opstellen van technisch en commercieel offertes voor nieuwe en bestaande klanten en volgt deze op tot ondertekening.
 • Verzorgen juiste en tijdige informatieverstrekking richting klanten.
 • Samenwerken met het projectteam aan de projecten; je krijgt technische ondersteuning van technische sales ondersteuning en stemt vervanging, storing en ouderhoud af met het service team.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technologische mbo-4 opleiding gecombineerd met 3 jaar werkervaring in de binnendienst of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de food en farmaceutische industrie.
 • Je bent ondernemend en na een goede inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zwel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebeid van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie,-drinkwaterproductie,-apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. We bieden een salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.prominent.nl

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.