Logo

Verkoper buitendienst - regio midden en zuid Nederland

 • Nederland, Groningen
 • Beroepservaring
 • Verkoop, Key Accounting
 • Voltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Als verkoper buitendienst ben jij de spil tussen jouw klanten en prospects in de fascinerende wereld van pompen. Jij bent het gezicht van ons bedrijf voor klanten en prospects in een diverse Industriële markt (o.a. de maakindustrie, marine, gas & oil). Van het genereren van aanvragen door de klant te begrijpen tot sluiten van deals, jij bent verantwoordelijk voor het hele commerciële traject. Maar dat is nog niet alles! Door het proactief bezoeken van (potentiële) klanten blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de markt, productlijnen en bij klanten zelf. Jij bent de persoon die out of the box denkt en je bent leergierig om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Met jouw bewezen commerciële resultaten en hunters mentaliteit, gecombineerd met jouw netwerk binnen één van deze branches, ben jij onze ideale kandidaat om commerciële successen te behalen. Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Je bent verantwoordelijk voor:
 • De verkoop van pompen binnen de Industrie, Marine, Oil & Gas en de Overslag branche. Je bent veel onderweg en in gesprek met klanten en prospects. Deze bevinden zich met name in de regio's Randstad, Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland.
 • Advisering van je klanten en prospects over onze oplossingen: pompen, onderdelen, service en projecten en zorgt ervoor dat deze aansluiten bij hun specifieke processen en situatie.
 • Samen met je collega's van de binnendienst opstellen van gerichte offertes voor de klanten.
 • Goed in de gaten houden van de status van je offertes en sales leads en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk offertes worden omgezet in opdrachten.
 • Regelmatig contact onderhouden met de Managing Director, aan wie je direct rapporteert, over je verkoopactiviteiten, acquisitiegesprekken, markt- en concurrentiegegevens.
 • Daarnaast heb je een rol bij de organisatie van beurzen en seminars en het actief meedenken over hoe we ons nog beter kunnen presenteren.

Wie ben jij?

 • Als commercieel professional ben je een echte hunter en daarnaast een goede relatiebeheerder. Je hebt diepgaande kennis van de branches waarin wij actief zijn en als je ook nog beschikt over een actief netwerk in deze sector(en), dan is dat een grote plus.
 • Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring in een commerciële buitendienst functie binnen een technische werkomgeving. Door jouw expertise, uitstraling en enthousiasme heb je een hoge gunfactor bij klanten en prospects.
 • Met een hbo werk- en denkniveau en uiteraard een geldig rijbewijs ben je klaar voor de uitdagingen van deze rol. Je hebt ruime ervaring met CRM-systemen en het beantwoorden van offerteaanvragen. Bovendien beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal perfect in woord en geschrift.
 • Je bent proactief, weet van aanpakken en komt met creatieve ideeën om succesvol je opdrachten binnen te halen. Daarnaast ben je enthousiast, gedreven en heb je een goede zelfreflectie om jezelf continu te verbeteren.

Wie zijn wij?

Verder is het verkoopkantoor voor de Nederlandse markt alsmede het logistieke centrum van de Verder Liquids divisie. Verder Liquids, onderdeel van de Verder Groep, is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We vormen met 40 collega’s een hecht team en met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het verkoopkantoor Nederland voor de Verder Liquids divisie. Je werkt samen met een team van diverse professionals binnen een prachtig (familie)bedrijf en onderhoudt contact met de verschillende internationale Verder vestigingen. Wij bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro. Daarnaast bieden wij je veel interne trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.verderliquids.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Editorially recommended external content

I agree that external content is displayed to me. This means that personal data is transmitted to third-party platforms. Verder Liquids has no influence on this. You can read more about this in our privacy policy. You can deactivate the display at any time.