Logo

Applicatie beheerder

 • Nederland, Vleuten
 • Beroepservaring
 • IT
 • Voltijds/deeltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw passie voor IT kunt laten zien? Als enthousiaste IT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning, change & release management van ons ERP-systeem en unified platforms, met een focus op onze Dynamics 365 F&O en CE. Je bent niet alleen een technisch expert, maar ook een proactieve partner voor gebruikers, die bijdraagt aan de continue verbetering van ons IT-landschap. Je werkt in een dynamische, cloud-based omgeving waar je gebruikmaakt van geavanceerde Microsoft-technologieën om onze IT-infrastructuur klaar te maken voor de toekomst. Samenwerken binnen een internationaal team, toezicht houden op stakeholders en het succes van onze cruciale IT-projecten bevorderen. Word jij onze nieuwe IT Support Engineer? Solliciteer dan nu!

Je verantwoordelijkheden omvatten:
 • Het beheren van gebruikerstickets over Dynamics 365 F&O, CE en gerelateerde onderwerpen via telefoon en e-mail, het behandelen van zowel eenvoudige als complexe vragen en het efficiënt oplossen van incidenten.
 • Proactief en effectief ondersteunen van (Key) Users bij het gebruik van Dynamics 365 F&O en CE, het beantwoorden van vragen en het snel oplossen van problemen.
 • Zorgen voor de juistheid van IT-handleidingen en het orkestreren van wijzigingen en releases voor Dynamics 365 F&O en CE met behulp van Microsoft Dynamics lifecycle services.
 • Identificeren en voorstellen van verbeteringen voor Dynamics 365 F&O, CE en bijbehorende applicaties om de functionaliteit en het gebruik ervan te verbeteren.
 • Toezien op gebruikersbeheer en bijbehorende (beveiligings)rollen, samen met het importeren en bijwerken van product- en verkoopdata.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een MBO 4 diploma met ervaring in ERP en datamigratie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in functies als Systeemanalist, Functioneel Support of Support Analist voor een ERP-systeem.
 • Je hebt een goede kennis van Microsoft Excel en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je sterke punten zijn nauwkeurigheid, proactiviteit en oplossingsgerichtheid.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?

Verder Liquids is een divisie van Verder Groep; een middelgroot, internationaal technologisch familiebedrijf. In de loop der jaren hebben we ons binnen ons bedrijfssegment ontwikkeld tot een wereldspeler door organische groei en acquisities. Verder Liquids is een innovatief, groeiend productie- en distributiebedrijf van industriële en hygiënische pompoplossingen. We hebben een leiderschapspositie in al onze nichemarkten. De basis voor de succesvolle en toekomstgerichte ontwikkeling van ons bedrijf zijn onze medewerkers. We zijn een team van meer dan 1000 collega's wereldwijd. Met hun enthousiasme, expertise en toewijding om elke nieuwe uitdaging aan te gaan, vertegenwoordigen zij ons meest waardevolle kapitaal.

Wat bieden wij?

In deze allround functie kom je met alle aspecten van het vakgebied in aanraking en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons team. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.verderliquids.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.