Logo

Stagiair Chemische Technologie / Toegepaste fysica / Chemie

  • Nederland, Vleuten
  • Stage
  • Onderzoek, ontwikkelingsstudies
  • Voltijds/deeltijds
scheme imagescheme image

Wat ga je doen?

De afdeling R&D van AEROX innoveert op het gebied van luchtzuiveringstechnologie, met inbegrip van koud plasma reactoren en fix bed katalytische oxidators. Voor specifieke toepassingen maken we gebruik van het feit dat verontreinigende stoffen uit de lucht efficiënt kunnen worden overgedragen naar water en gebruiken we plasma-geactiveerd water om de verontreinigende stoffen in de vloeibare fase op een meer gecontroleerde manier te oxideren. Dit is een innovatie op het gebied van waterzuiveringstechnologie, waarbij oxiderende soorten met koud plasma de gebruikelijke duurdere chemicaliën (bijv. zwavelzuur) vervangen, wat resulteert in minder waterverbruik en minder benodigde chemicaliën. 

Je maakt deel uit van een multidisciplinair R&D-team en werkt nauw samen met Dr. Marco Valenti aan:
  • Het ontwerpen en uitvoeren van experimenten met ons plasma geactiveerde gaswasser prototype. Kritische prestatie-indicatoren van de plasma-geactiveerde gaswasser zullen door jou worden bepaald en getest in het lab, gericht op de prestaties die nodig zijn voor een specifieke industriële toepassing. De testen vinden plaats in Vleuten.
  • Het uitvoeren van debiet-, vochtigheid-, temperatuur- en chemische metingen.
  • Het valideren, samen met andere leden van het R&D-team, van de technologie in het veld (industriële locatie in Duitsland), zodra de gewenste prestaties zijn bereikt in het laboratorium. Je doel is om onze plasma-geactiveerde gaswasser naar een technology readiness level (TRL) 6 te brengen.
  • Analyseren en modelleren van gegevens.
  • Testen bij Aerox (Vleuten) en op een industriële locatie (Duitsland).

Wie ben jij?

Een gemotiveerde bachelor- of masterstudent chemical engineering, toegepaste natuurkunde of scheikunde die deel wil uitmaken van ons team.

Wie zijn wij?

Aerox is een toonaangevende wereldwijde leverancier, gespecialiseerd in oplossingen voor industriële geurbestrijding. Ons product, de Aerox®-Injector, stelt klanten wereldwijd in staat om geuremissies te minimaliseren, zodat zij aan de regelgeving voldoen en tegelijkertijd een betere leefomgeving bevorderen. Als betrouwbare partner van marktleiders in diverse industrieën zoals voeding, diervoeding, visvoer, rubber en tabak, biedt Aerox een dynamische en lonende omgeving. Maak deel uit van onze missie om een positieve impact te hebben, bij te dragen aan duurzaamheid en de toekomst van geurreductie vorm te geven. Kom vandaag nog bij ons werken en speel een essentiële rol in het creëren van een schonere en meer verantwoordelijke wereld.

Wat bieden wij?

De afgelopen jaren zijn hard gegaan; we zijn in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt van geurreductie. We zijn daarom op zoek naar hardwerkende studenten die gemotiveerd zijn om echt het verschil te maken. Ambitieuze studenten die willen werken aan de wereld van morgen. Natuurlijk bieden we een stagevergoeding. 

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Najat Bouraajaj, Recruiter, +31306779104, of kijk op de website www.verder.com en  www.aeroxinjector.com

W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!
 

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.