Logo

Verkoper after sales

 • Nederland, Vleuten
 • Beroepservaring
 • Verkoop, Key Accounting
 • Voltijds/deeltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

In deze rol van customer care sales engineer bij ProMinent Verder krijg jij de kans om het verschil te maken. Als customer care sales engineer, heb je de verantwoordelijkheid voor de service van de hele levenscyclus van onze producten: inbedrijfname, onderhoud, optimalisatie en uitbedrijfname. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot een professional. Ben jij die customer care sales engineer die gedreven is, en niet bang voor succes? Wil een werkplek, met een fijne werksfeer bij een bedrijf dat staat voor duurzaamheid? We nodigen je graag uit voor een gesprek.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
 • Aanbieden van after sales producten/diensten, inclusief installatie, onderhoud, reparaties en upgrades.
 • Beoordelen en analyseren van technische problemen en ontwikkelen van effectieve oplossingen in samenwerking met jouw service team.
 • Registreren van de serviceactiviteiten en technische ondersteuning in ons systeem .
 • Leveren van een proactieve bijdrage aan de continue verbetering van onze after sales processen en procedures.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technologische mbo-4 opleiding gecombineerd met 2 jaar werkervaring in de after sales of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je blijft jezelf ontwikkelen en investeert in jouw technische kennis.
 • Je bent je bewust van het belang van secuur werken.
 • Je vindt het leuk om klanttrainingen vorm te geven en op locatie te verzorgen.
 • Je gebruikt je commerciële vaardigheden om het succes van de organisatie te vergroten.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebeid van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie,-drinkwaterproductie,-apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het verkoopkantoor Nederland en je werkt samen met een team van diverse professionals binnen Verder en ProMinent. Je kunt je verder ontwikkelen door diverse trainingen. We bieden een concurrerend salaris dat past bij jouw kwalificaties en ervaring, samen met een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een reiskostenvergoeding, pensioen- en arbeidsongeschiktheidsplan, sportfaciliteiten en een levendige werkplek in de buurt van Maxima Park omvat. Geniet van dagelijks vers fruit, heerlijke koffie en boeiende vrijdagmiddagborrels als onderdeel van ons team.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie mee. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Najat via 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, op 030-6779290. Kijk voor meer informatie op de websites: www.prominent.nl & www.verder.com
 
W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.