Logo

Verkoper binnendienst

 • Nederland, Vleuten
 • Werkervaring (junior niveau)
 • Beroepservaring
 • Verkoop, Key Accounting
 • Voltijds
scheme imagescheme imagescheme image

Wat ga je doen?

Wil jij deel uitmaken van ons leuke team als een waardevolle toevoeging aan onze verkoop binnendienst? Als Accountmanager zul je nauw samenwerken met je buitendienst collega, die zich richt op acquisitie, om een krachtig verkoopplan te ontwikkelen voor jouw specifieke marktsegment. Met de vrijheid om dit plan zelfstandig uit te voeren na overleg met je manager, bieden we jou een uitdagende en veelzijdige rol waarin jouw input op het gebied van marketing, productontwikkeling en applicatietechniek van onschatbare waarde is.

Dit is jouw kans om je talenten te laten schitteren in de food en farmaceutische industrie, water technologie of chemische industrie. Wij bieden een omgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan, met volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en bij te dragen aan ons succes. Kom bij ons en maak een verschil!

Wat ga je doen:
 • Je verkoopt doseerapparatuur en toebehoren, doseerpanelen en -kasten en meet- en regeltechniek, dat varieert van samengestelde standaardproducten, onderhoud tot projecten uitgevoerd met een projectteam.
 • Je maakt je eigen verkoopplan met de buitendienst, waarbij je alle vrijheid krijgt de richting te bepalen.
 • Je behoudt een goede relatie met de klant en signaleert vroegtijdig problemen en/of klachten.
 • Je stelt technisch en commercieel offertes op voor nieuwe en bestaande klanten en volgt deze op tot ondertekening.
 • Je verzorgt juiste en tijdige informatieverstrekking richting klanten.
 • Je werkt samen met het projectteam aan de projecten, je krijgt technische ondersteuning van technische sales ondersteuning en stemt vervanging af met het service team.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technologische mbo-niveau 4 opleiding gecombineerd met 3 jaar werkervaring in de binnendienst of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de food en farmaceutische industrie.
 • Je bent ondernemend en na een goede inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder is een joint-venture en maakt daarom onderdeel uit van zowel Verder Groep als ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebeid van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie,-drinkwaterproductie,-apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een groenere en duurzamere toekomst met innovatieve oplossingen voor doseertechniek en waterbehandeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie mee. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Najat via 030-6779104, of bel met John van der Westen, Directeur, op 030-6779290. Kijk voor meer informatie op de websites: www.prominent.nl & www.verder.com
 
W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!

Door de redactie aanbevolen externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit betekent dat persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan platforms van derden. Verder Liquids heeft hier geen invloed op. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy. U kunt de weergave op elk moment deactiveren.